Vores team

 


Servicerejsen

Vores mål er, at være jeres foretrukne leverandør. Vi ved, at dette kræver god service og derfor går vi meget op i kvalitet og overholder deadlines.

Vi holder af det lokale miljø

Design, Grafik & Print ejes i dag af Gitte Grubert, som er født og opvokset på Amager.

Gitte er udlært computergrafiker, blandt de første i Danmark, hos butikkens tidligere ejer. Det var i 1989. Da han skulle gå på pension 2016, blev Gitte spurgt om hun ville købe butikken.

»Det takkede jeg nej til. Jeg havde simpelthen ikke is i maven til at blive selvstændig. Jeg blev i stedet ansat hos de nye ejere, men allerede efter 11 måneder ville de sælge butikken. Jeg kunne så vælge at blive arbejdsløs eller drive butikken videre. Jeg valgte det sidste. «  Forklarer Gitte.

Jeg blev selvstændig i 2017. Maj 2020 blev vi kåret som 'Månedens Amagerbutik', hvilket betød noget helt særligt for os, da vi holder af lokal miljøet.

Det var Amager Bladets brugere og læsere, der har været stærkt medvirkende til, at Design, Grafik & Print modtog prisen. Bag kåringen står Amager Bladet og Danske Bank.

Vi gør en stor ære ud af at levere produkter af høj kvalitet, til tiden og i øjenhøjde med vores kunder. Vi tilbyder en lang række af produkter og vil meget gerne hjælpe med at finde den bedste løsning.

Ring eller skriv gerne til os for sparring eller rådgivning til lige netop din opgave.

Vores mål er, at være jeres foretrukne leverandør. Vi ved, at dette kræver god service og derfor går vi meget op i kvalitet og overholder vores deadlines.


  • Høj kvalitet
  • Rådgivning
  • Overholder deadlines
  • Plads til den skæve løsning


Vores service


Svar indenfor 24 timer

Vi vil besvare din mail, så vidt muligt indenfor 24 timer.

Godkender filer

Vi tjekker din printfiler, før de bliver sendt til tryk.

Pakker

Vi passer på dine tryksager og vil derfor sørge for indpakning.

Levering

Oplys tidspunkt og leveringssted, så leverer vi til den aftalte deadline.

Betaling

Du kan betale via kort, faktura eller kontant.

Modtag vores nyhedsbrev